Umpluturile dermale

Umpluturile dermale sunt unul dintre cele mai populare tratamente care sunt folosite pentru a combate semnele îmbătrânirii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pierderea de volum este probabil unul dintre cei mai mari factori care ne îmbătrânesc fața. În plus, reducerea producției de colagen înseamnă că pielea își pierde elasticitatea naturală, ceea ce poate contribui la un aspect mai bătrân. 

Cu noua tehnologie Dr. Natalia Rusu-Radzichevici va aborda aceste linii fine și riduri fără a mai fi nevoie de operații, oferind materiale de umplere dermică ca o alegere de tratament non-invaziv pentru liniile și ridurile de expresie.  

Umpluturile dermale folosesc un gel prietenos cu țesuturile, care seamănă foarte mult cu un material care apare în mod natural în organism. Acestea au efectul de a umple pielea până la un volum tineresc, făcând ca fața să pară mai plină și mai netedă, fără linii fine și riduri. Acest lucru poate reduce, de asemenea, riscul unei reacții alergice. 

Acest tratament poate fi utilizat pentru:

  • a întineri pliurile nasolabiale, 
  • pomeții, picioarele de cioară, 
  • ridurile de surpriză și de încruntare. 

Rezultatele pot dura între nouă luni și doi ani, cu posibilitatea de a face tratamente de completare. 

Natalia vă va spune la ce ar trebui să vă așteptați de la tratamentul inițial sau de la programările ulterioare, în cadrul consultului dumneavoastră.

Ce se întâmplă în timpul tratamentului cu materiale de umplere dermală? 

Umpluturile dermale sunt o procedură neinvazivă, rapidă și simplă pentru pacient. O serie de injecții cu un ac fin sunt folosite pentru a restabili volumul în zona feței care are nevoie de el. Gelul este injectat în dermul mediu și profund (sub stratul exterior al pielii) pentru corectarea liniilor și ridurilor. Procesul de injectare durează doar aproximativ 15 minute pentru a fi finalizat.

Mă simt durerile produse de umplere dermică?

Injecțiile cu filler dermal sunt bine tolerate de către pacienți.  Dar, un oarecare disconfort poate fi resimțit dacă nu vă plac acele. Cu toate acestea, consistența netedă a acestui gel de umplere și anestezicul local adăugat înseamnă că fillerii dermici sunt mai ușor de injectat și permit cel mai puțin disconfort decât alte opțiuni.

Există efecte secundare ale fillerilor dermali?

Cele mai multe efecte secundare ale fillerilor dermici sunt de natură ușoară până la moderată, iar durata lor este scurtă, durând mai puțin de șapte zile.

Cele mai frecvente efecte secundare pe care le puteți experimenta includ roșeața la locul de injectare, o ușoară umflătură și decolorarea în jurul zonei feței care primește tratamentul.

Dar, aceste efecte secundare se rezolvă de la sine, fără complicații și sunt în mod normal minore.

Există vreun timp de nefuncționare asociat cu umpluturile dermale?

Nu există timp de nefuncționare asociat cu fillerii dermici. Acesta este adesea supranumit „tratamentul la prânz”, deoarece pacienții nu trebuie să își ia liber de la serviciu pentru a efectua procedura și există efecte secundare minime. Acest lucru înseamnă că puteți părăsi clinica imediat după ce v-ați făcut umpluturile dermale și vă puteți întoarce la rutina normală, fără nicio restricție privind exercițiile fizice.

Cine sunt candidații potriviți pentru umplere dermală?

Dacă vă confruntați cu linii și riduri pe față pe care ați dori să le minimizați, precum și să redați volumul tineresc al obrajilor, fillerii dermici pot fi o opțiune de tratament pentru dumneavoastră. Acestea pot fi pliuri și riduri moderate până la severe, care nu se extind suficient pentru a justifica un lifting facial și o procedură chirurgicală. Pentru a afla dacă sunteți un candidat potrivit pentru filler dermal, puteți participa la o consultație cu un profesionist care vă va examina istoricul medical.

Pentru a afla mai multe despre opțiunile dumneavoastră, ne puteți contacta astăzi pentru o consultație cu Dr. Natalia Rusu-Radzichevicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *