Rinoplastie - operatie

Rinoplastie

Când și de ce apelăm la rinoplastie?

Intervenția de corectare a formei nasului, cunoscută și sub denumirea de rinoplastie este o procedură chirurgicală prin intermediul căreia nasul tău poate căpăta aspectul dorit. Operația permite astfel schimbarea mărimii, lățimii, a profilului nazal sau a altor asimetrii sau deviații. Dr. Mihail și Natalia Rusu-Radzichevici te pot ajuta să-i dai un aspect mult mai estetic nasului tău.

Ce trebuie să știi despre intervenția de rinoplastie?

Intervenția se efectuează cu maximă precizie, cu anestezie generală, iar în doar o oră te poți bucura de rezultatul mult dorit. Specialiștii noștri recurg la metoda închisă, astfel că inciziile sunt ascunse în interiorul cavității nazale astfel poți obține un rezultat estetic pe măsură. Medicul chirurg estetician îi oferă posibilitatea pacientului de a vedea în timp real cum ar arăta cu eventuale îmbunătățiri care pot parveni din partea pacientului și care sunt limitele pînă la care se poate merge, utilizând astfel un software de prelucrare a imaginilor digitale.

Rinoplastie - Recuperare

Perioada de recuperare

După intervenție pacienții rămân în staționar timp de o zi sau două. În cazul în care operația este un simplă, spitalizarea nu este necesară. Poți reveni la viața de dinainte abia după o săptămână, dar fără a forța prea mult. Activitățile mai intense fiind reluate după aproximativ două-trei săptămâni. Este indicat ca timp de două luni pacientul să evite orice tip de activitate care ar putea provoca ceva efecte negative cavității nazale.

Rezultate

Specialiștii noștri sunt atenți la fiecare detaliu, iar rezultatele sunt de obicei peste așteptări. Un prim rezultat la intervenției poate fi observat după aproximativ o lună, iar rezultatul final – după jumătate de an sau chiar un an. Nasul menține acest aspect estetic pentru tot restul vieții.

Mai multe informații despre rinoplastie găsiți și aici sau puteți reveni pe prima pagină.

Au fost utile informațiile despre rinoplastie?

Tipuri de operații

Blefaroplastie

Detalii

Lifting facial

Detalii

Otoplastie

Explore

Ce spun clienții noștri despre rinoplastie

Sunt foarte recunoscătoare Dnei doctor Natalia pentru noul meu aspect.

Lucaci Paula

Operație Rinoplastie